Skalloween – Skaldyrshovedstaden holder halloween for børn

Der venter et hav af oplevelser i skalloween-teltet på Kirketorvet søndag den 17. oktober fra kl. 10 til 14. Hjælp også med at fange de fjollede fjordmonstrer og få et monsterfanger-diplom.

Der er både rigtige historier og røverhistorier for børn inde i det flotte skalloween-telt. Der er klappe-krabber og andre skaldyr- og fjordyr, man kan lære mere om og røre ved. Der er et kreativt hjørne, hvor man kan lave fine eller seje ting med skaller og andre ting fra fjorden.

Direktør for Skaldyrshovedstaden, Colin John Seymour, ser frem til det kommende arrangement, som sætter fokus på børnene og deres møder med skaldyr og fjorden.

- Vi har lige haft en rigtig god Østers- og Muslingepremiere for de voksne, og nu er det børnenes tur. Vi håber, at vi med Skalloween kan skabe en tradition sammen med alle de andre fantastiske tiltag på Mors i efterårsferien, når der holdes Halloween. Det her bliver både lærerigt, aktivt og sjovt. Forhåbentligt er det med til at give børnene en god start på efterårsferien og med til at gøre dem endnu mere nysgerrige på de fantastiske ressourcer, vi har ude i Limfjorden, fortæller Colin John Seymour.

Bliv monsterfanger og få et diplom

Der vil også være mulighed for at smage monsterfangermad. Mad med skaldyr bliver man efter sigende mere snedig af, og det er nødvendigt, hvis man vil være en god monsterfanger.

Og til Skalloween i teltet kan man møde to vaskeægte monsterfangere. De hedder Morfar Musling og Ghost Moster. De er på jagt efter de fem fjollede fjordmonstre, som skal stoppes inden de ødelægger efterårsferien med al deres ballade.

- Teltet bliver en oplevelse i sig selv med udsmykningen, og Skaldyrscenteret vil have forskellige dyr med fra fjorden, som man kan røre og lære mere om.  Til vores monsterfanger-shows kan alting ske. Børnene kan komme til at synge og danse og meget mere. De bliver også sendt ud i byens butikker for at finde de hemmelige koder og måske også et fjordmonster. Der er også mulighed for at få et monsterfanger-diplom, fortæller Colin John Seymour.

Kig forbi Skalloween på Kirketorvet i Nykøbing, hvis du kender nogle børn, der skal have en på opleveren søndag den 17. oktober fra kl. 10 til 14. Det er gratis at komme ind i teltet og deltage, der kan tilkøbes mad og andre ting.

 

Tid og sted

Dato: søndag den 17. oktober 2021
Sted: Kirketorvet i Nykøbing Mors
Tid: kl. 10-14

Butikkerne i gågaden holder åbent denne søndag.

Skalloween er arrangeret af Skaldyrshovedstaden i samarbejde med Mors Handel.