Skalloween med skaldyrsuhygge for børn på kirketorvet

Børn og barnlige sjæle kan opleve Limfjordens forunderlige liv til Skalloween. Kom med søndag den 17. oktober 2021 til en skøn dag med sjov og underholdning, aktiviteter.

Den første søndag i efterårsferien skydes Halloween-ugen og uhyggen i gang i Nykøbings gågade med Skalloween!

I teltet på Kirketorvet bliver der mulighed for at lave sjove og lidt uhyggelige fjordmonstrer, skaldyrskroner og udklædning og en masse andre krea-aktiviteter.

Du kan blive malet i ansigtet som en uhyggelig pirat eller et fjordmonster!

Stop fjordmonstrene!

Et sted på Mors står en magisk brændeovn.

En smed lavede den efter en ældgammel hemmelig opskrift. Hvis man brænder et billede eller tegning i den ovn, bliver det, der er på papiret levende.

Smeden lavede den fordi han savnede sin kæle klaptorsk og ville gøre den levende igen... men han fandt hurtigt ud af, at det var for farligt med den ovn, da han kom til at smide en Pixiebog med Rasmus Klump ind i ovnen, og alle tegninger blev levende.

Så han gemte brændeovnen væk et hemmeligt sted, hvor den stod år efter år og blev dækket af edderkoppespind og støv. Men to børn har fundet ovnen, mens de er på efterårsferie på øen hos deres bedsteforældre.

De ville prøve den og vidste ikke, at den var magisk. Det eneste de lige havde at futte af var deres Halloween-tegninger af nogle fjordmonstre, de selv havde fundet på: Uhyggelige Hummer Henning, Kæmpesøstjernen Søs og Tangmonstret Tage.

Tegninger brændte og ud af røgen blev disse fantasifigurer levende. Børnene troede ikke deres egne øjne, men de skyndte sig at løbe væk for at advare folk.

Fjordmonstrene spreder nu skræk og rædsel på Mors. Hjælp med at løse gåderne, bekæmpe monstrene og med at tegne efterlysningsplakater, så vi kan få dem stoppet!

Tid og sted

Dato: søndag den 17. oktober 2021
Sted: Kirketorvet i Nykøbing Mors
Tid: kl. 10-14

Butikkerne i gågaden holder åbent denne søndag.

Skaldyrscirkus er arrangeret af Østers- og Muslingepremieren i samarbejde med Mors Handel.