Mors er til skaldyr

På Mors har du rig lejlighed til at smage og opleve vores østers og skaldyr.

Østers til fest

Vores østers og skaldyr kan du bl.a. få lejlighed til at smage på, når Mors i oktober officielt skyder østerssæsonen i gang. Ved Østers- og Muslingepremieren står kendte kokke på scenen og blandt andet tilbereder skønne retter af Limfjordsøsters. Du kan også selv prøve finde østers på østerssafari eller komme om bord på en fiskekutter og se, hvordan man fisker østers.

Se mere om:

Masser af Skaldyr

Der er mere østers og masser af muslinger fra Limfjorden på menuen ved Skaldyrsfestivalen, som finder sted hvert år i juni. På denne festlige dag er der på havnen i Nykøbing dækket op til en gigantisk skaldyrsbuffet med skønne retter af havets frugter, behørige boblende drikke til, musik og masser af aktiviteter for voksne og børn.

Se mere om Skaldyrsfestivalen

Oplevelser på Dansk Skaldyrcenter

På Dansk Skaldyrcenter er det rig mulighed for oplevelser om og med Limfjordens skaldyr. Dansk Skaldyrcenter oplyser, formidler og underholder om skaldyrenes liv og samliv, om udklækning og produktion, om deres trivsel og betydning i Limfjordens økosystem. Og ikke mindst: at give jer udfordrende og spændende skaldyrsoplevelser – i klækkerierne, på de flydende anlæg, i waders langs stranden, med snorkel under vandet og med kok og kogebog i køkkenet.

Se mere om oplevelser, arrangementer og ture: