Wine & Dine – 11. oktober 2019

Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer igen til Wine & Dine med østers og muslinge. En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren, hvor du i ro og mag kan nyde retter tilberedt af to fantastiske kokke.

Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af tidligere Michelin-stjernekok Anita Klemensen og gourmetkok Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

Dato: Fredag den 11. oktober 2019
Tid: kl. 17.30
Sted: Telt på havnen, Nykøbing Mors
Pris: 1.395 kr. pr. kuvert  

Aftenen byder på velkomstbobler og snacks, 5-retters gourmetmenu med superiorvine, kaffe/te med sødt og cognac/likør og undervejs vil der være indslag af kokkene.

Om kokkene

Anita Klemensen stammer oprindeligt fra Thy-Mors området og har i en ung alder markeret sig som gourmetkok. Hun har i 6 år i træk været med til skaffe en Michelinstjerne til restauranten Den Røde Cottage i Klampenborg. Det første år var i 2012. Jens-Peter Skov er ejer af Sallingsund Færgekro på Mors. Det er en velrenommeret kro med historie og tradition. Også Kongehuset har smag for kroens madkunst. 

Billetbestilling

Der er et begrænset antal pladser – bestil billet nu via Morsø Turistbureau tlf. 9772 0488 eller via dette link

Menuen 2018

Se menuen fra 2018 som inspiration

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program