Wine & Dine – 12. oktober 2018

Skaldyrshovedstaden i Danmark inviterer igen til Wine & Dine med østers og muslinge. En eksklusiv snigpremiere på Østers- og Muslingepremieren, hvor du i ro og mag kan nyde retter tilberedt af to fantastiske kokke.

Nyd en eksklusiv helaftensmiddag tilberedt af Michelin-stjernekokken Anita Klemensen og gourmetkokken Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro.

Dato: Fredag den 12. oktober 2018
Tid: kl. 17.30
Sted: Telt på havnen, Nykøbing Mors
Pris: 1.295 kr. pr. kuvert - udsolgt

 

Aftenen byder på appetizers og velkomstbobler med champagneshow, 5-retters gourmetmenu med superiorvine, kaffe/te med sødt og cognac/likør og undervejs vil der være indslag af kokkene.

Appetizere

Limfjordsøsters poppet på grill

Sprød Kammerskinke – østerscreme

Rugbrøds-tuille – muslinger i chili / mango

Menu

Ceviche af hummer – brændt citron – urteolie

Crustader med Surf & Turf : Muslinger – vildsvin – østersskum

Muslinger a la creme – svampe – mandler – sylt

Meunierestegt helleflynder – kål – grov mos – hummer – hummersauce

Blåbær fra Thy økobær – Baba (kage) vædet i Thy Whiskey – toffie Vanillecreme

Cognac-trøffel-chokolade

Om kokkene

Anita Klemensen stammer oprindeligt fra Thy-Mors området og har i en ung alder markeret sig som gourmetkok. Hun har i 6 år i træk været med til skaffe en Michelinstjerne til restauranten Den Røde Cottage i Klampenborg. Det første år var i 2012. Jens-Peter Skov er ejer af Sallingsund Færgekro på Mors. Det er en velrenommeret kro med historie og tradition. Også Kongehuset har smag for kroens madkunst.

 

Billetbestilling

Der er et begrænset antal pladser – udsolgt -  bestil billet nu via Morsø Turistbureau tlf. 9772 0488 eller via dette link

Menuen og anmeldelse 2017

Hent Menu – Wine & Dine 2017
Anmeldelse af Wine & Dine 2017 (fra Nordjyske)

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program