Cirkussjov og oplevelser med skaldyr i teltet på havnen

Børn og barnlige sjæle kan opleve Limfjordens forunderlige liv til Skaldyrscirkus. Kom med mandag den 18. oktober 2021 til en skøn dag med sjov og underholdning, aktiviteter, viden og smagfulde oplevelser med skaldyr i centrum.

Østers- og Muslingepremieren 2020 er flyttet til 2021 på grund af Covid-19.

Hvor hurtigt kan en krabbe løbe, ser det sejt ud at få taget en selfie med en søstjerne, og kan man lave et cirkus, hvor stjernerne er skaldyr? Det kan børn og barnlige sjæle blandt andet få svar på mandag den 18. oktober 2021. Her er der skaldyrscirkus fra kl. 11 til 16 i telt på havnen i Nykøbing Mors.

Program
Dansk Skaldyrscenter står klar i teltet og børnene kan vælge deres egen krabbe og deltage i krabbevæddeløbet. Der er også mulighed for at røre ved en søstjerne og måske også få den på armen og få taget en vaskeægte søstjerne selfie. Her vil være rig mulighed for at høre meget mere om livet i Limfjorden.

Der vil også være det kreative hjørne, hvor man kan lave sin egen seje skaldyrsfigur eller designe et fint fjordsmykke eller lave flotte stearinlys i østersskaller.
Der venter kort sagt børnefamilier og andre interesserede nogle skønne timer i selskab med Limfjordens stjerner.

Mød Morfar Musling


Skaldyrene er også stjerner i Morfar Muslings Skaldyrscirkus. Hver time er der et lille show med små sjove cirkusnumre og syng-med-venlige-sange om skaldyr. Morfar Musling har nemlig altid ønsket sig et cirkus, og nu har han fået det. Showets hovedpersoner vil bare ikke altid det samme som ham - for eksempel når han forsøger at lære en vandmand at give buksevand. Det bliver helt sikkert en oplevelse ud over det sædvanlige med grin for både små og store.

Skaldyrscirkus er en del af Østers- og Muslingepremieren, som er fra 15.-18. oktober 2021 med en række arrangementer.

Tid og sted

Der kan købes små retter med skaldyr i børnehøjde som moules frites, friterede østers samt kage, juice, kaffe og te.

Dato: mandag den 18. oktober 2021
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: kl. 11-16
Pris: 25 kr. pr. person eller 100 kr. pr. familie

Skaldyrscirkus er arrangeret af Østers- og Muslingepremieren i samarbejde med Dansk Skaldyrcenter, DTU Aqua.