Skaldyrscirkus for børn

Kreativt østers- og muslingeværksted i børnehøjde under Østers- og Muslingepremieren. Skaldyrscirkus er søndag den 14. oktober fra kl. 13-16 i teltet på havnen i Nykøbing Mors.

Skaldyrscirkus er for børn og deres familier. Det er et kreativt østers- og muslingeværksted i børnehøjde - Se om du tør få en søstjerne på armen og få taget et billede:-)

Oplev skaldyrene

Dansk Skaldyrscenter står klar i teltet med røre-bassin, krabbevæddeløb og snak om dyrene fra Limfjorden i børnehøjde. Der vil være mulighed for at føle og røre ved skaldyr og andre spændende væsner fra fjorden.

Følg med i krabbevæddeløb, når krabberne løber omkap og se hvem der vinder. Vær også med i konkurrencen om fribilletter til Jesperhus Blomsterpark.

Se om du tør få en søstjerne på armen og få taget en selfie.

Prøv en spændende ny måde at få serveret østers - som en lækker pandekage. Ved siden af kan der nydes en skål herlige dampede muslinger. Østerspandekage og muslinger kan købes i teltet.

Fjordhaverne

Kom forbi og hør om de spændende fjordhaver lige uden for Nykøbing. Her kan man dyrke sine helt egne muslinger og tang

Kreative aktiviteter

Der vil også være kreative aktiviteter, hvor børnene får mulighed for at male østersskaller og skabe deres helt eget kunstværk. Der kan også laves stearinlys i østersskaller og en uro med skaller og perler.

Se pdf-fil om Skaldyrscirkus

Tid og sted

Der vil kunne købes kaffe og kage, dampede muslinger og østerspandekager i teltet

Dato: søndag den 14. oktober 2018
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: kl. 13-16
Pris: Gratis entré i teltet - kom og kig

Skaldyrscirkus er arrangeret af Østers- og Muslingepremieren i samarbejde med Dansk Skaldyrcenter.