Premieren med DM i Champagnesabling og Østersåbning - lørdag 10/10

Lørdag den 10. oktober byder på Premieren med DM i Champagnesabling og Østersåbning i teltet på havnen i Skaldyrshovedstaden, Nykøbing Mors.

Smag sæsonens første østers og muslinger, som er tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke. Kom, fordi du elsker østers og muslinger eller for at smage for første gang. 

Oplev høj stemning i teltet, når deltagerne kæmper om blive Danmarksmester i Østersåbning og Champagnesabling. DM i Østersåbning og Champagnesabling løber over to runder på dagen. Der er god stemning og spænding i teltet. Vinderen i Østersåbningen kvalificerer sig til at repræsentere Danmark ved VM i Galway, Irland.

Lørdag den 10. oktober 2020 kl. 11.00-16.00
Havnen Nykøbing Mors

Forrunder i DM fra kl. 11.00
Finaler fra kl. 14.00.

Tastings sælges fra kl. 12.00 til 35 kr. pr. stk. Teltet er åbent fra kl. 10.30. Desuden er det muligt at købe billetter til Champagnebrunch og Limfjords-Lunch.

 

Se også og book

Tid: kl. 12.00 lørdag den 10. okt.
Pris: 445 kr. pr. person

Få servereret 8 tastings tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke.

Inkl. siddeplads, et glas champagne og kaffe.

Bestil billet via visitmors

 

Tid: kl. 10.30 lørdag den 10. okt.
Sted: Kajen bag teltet - Havnen, Nykøbing Mors.

Sæsonens første Limfjordsøsters landes og leveres til festteltet. Vær med til at tage imod skibet på kajen.

Tid:
Fredag 9. oktober kl. 14.00
Lørdag den 10. oktober kl. 10.00 og 14.00
Søndag den 11. oktober kl. 10.00 og 14.00

Sted: Dansk Skaldyrcenter, Nykøbing Mors
Pris: 225 kr.

Tag på østersjagt i fjorden sammen med Dansk Skaldyrcenters biolog. Lær hvordan man selv fanger friske østers, smag på dem og tag fangsten med hjem. Centret stiller spand, waders, net mv. til rådighed. 

Se mere og bestil billet.

Tid: kl. 10.00 lørdag den 10. oktober
Sted: P-plads ved Store Bøgedal/Legind
Pris: 70 kr.

Tag på svampe- og urtetur i Legind Bjerge lørdag formiddag under Østers- og Muslingepremieren.
Det er en hyggelig gåtur med naturvejlederen i området ved Legind Bjerge. Der er mulighed for at finde både svampe og spændende urter.

Bestil billet via visitmors.dk 

 

 

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.

Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendophold

Se mere om weekendophold og bestilles via dette link.

 

 

Deltag i DM og resultater

Resultat fra 2019

Østersåbning - Senior

1. plads - Jesper Knudsen
2. plads - Henrik Axelsen, Aarhus Tech
3. plads - Søren Andreasen, Restaurant Klassisk 65 i Aarhus

Bedste præsentation
Henrik Axelsen, Aarhus Tech

Hurtigste tid
Jesper Knudsen

Østersåbning - Junior

1. plads - Jesper Madsen, Anlægspavillionen i Holstebro
2. plads - Danni Jakobsen, Yutaka Sushi Bar i Herning
3. plads - Meklas Majlandt fra Restaurant Værftet i Struer

Bedste præsentation
Danni Jakobsen, Yutaka Sushi Bar i Herning

Hurtigste tid
Jesper Madsen, Anlægspavillionen i Holstebro

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.

Resultater 2019

1. plads - Charlotte Heiselberg, Tholstrup Catering i København
2. plads - Thomas Nielsen
3. plads - Nils Ulrik Egund, ISS i København

Bedste stil
Thomas Nielsen

Hurtigste tid
Sonni Jakobsen, Ruths Hotel i Skagen

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.