Østers- og Muslingepremieren - Program

Østers- og Muslingepremiere 2020 holdes den 9.-12. oktober i telt på havnen i Nykøbing Mors. Lørdag den 10. oktober byder på DM i Champagnesabling og Østersåbning. Søndag den 11. oktober er det DM i Østersgastronomi.

Oplev gourmetkokke, nyd smagsoplevelser og overvær DM i Champagnesabling, Østersåbning og ikke mindst DM i Østersgastronomi i festteltet ved årets sæsonstart på østers og muslingefiskeriet i Danmarks Skaldyrshovedstad, Nykøbing Mors.

Her kan man smage sæsonens første Limfjordsøsters, få inspiration til nye smagsvarianter og nyde stemningen til årets Østers- og Muslingepremiere – så deltag uanset om du elsker østers eller ønsker at smage østers for første gang. Oplev gourmetkokke med erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, som præsenterer et bredt og nuanceret udvalg af delikatesser.

Der er fri entré og masser af underholdning og konkurrencer i løbet af lørdag og søndag i teltet på havnen.

DM i Østersgastronomi (søndag den 11. oktober)

I DM i Østersgastronomi dyster nogle af landets bedste kokke. Publikum får efterfølgende mulighed for at købe smagsprøver af de deltagende kokkes retter til konkurrencen. Nogle af landets bedste kokke vil bedømme deltagernes indsats og kåre vinderen. 

DM i Champagnesabling og Østersåbning (lørdag den 12. oktober)

Samtidig med Østers- og Muslingepremieren afholdes Danmarksmesterskab i Østersåbning og Champagnesabling i Skaldyrshovedstaden, Nykøbing Mors. Se mere her.

Champagnebrunch

Nyd lørdag formiddag med en champagnebrunch i festteltet og opnå samtidig første parket til de indledende sablinger til DM i Champagnesabling. Den udsøgte brunch byder på spændende retter med tilbehør anrettet på tallerken, hertil friskbrygget kaffe, te, juice og et stort glas nysablet champagne. Se mere og køb billet her.

Program for de enkelte dage kommer i løbet af foråret. 

 

 

Se også

Weekendophold

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.

Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendophold

Se mere om weekendophold og bestilles via dette link.

Partnere i Østers- og Muslingepremieren 2020, herunder DM:

Morsø Kommune, Morsø Turistbureau, Vilsund Blue, Dansk Skaldyrcenter, Foreningen Muslingeerhvervet, Kokkeforeningen Danmark, Tjenerforeningen Danmark, H.W. Larsen, Thisted Bryghus, Østjysk Vinforsyning, Vinoble, De Forenede Dampvaskerier og Bent Brandt.