Østers- og Muslingepremieren

Østers- og Muslingepremiere 2021 holdes i oktober i et telt på havnen i Nykøbing Mors. Oplev gourmetkokke, nyd smagsoplevelser og overvær DM i Champagnesabling, Østersåbning og ikke mindst DM i Østersgastronomi.

Østers- og Muslingepremieren markerer årets sæsonstart på østers og muslingefiskeriet i Danmarks Skaldyrshovedstad, Nykøbing Mors.

Her kan I smage sæsonens første Limfjordsøsters, få inspiration til nye smagsvarianter og nyde stemningen til årets Østers- og Muslingepremiere – så deltag uanset om du elsker østers eller ønsker at smage østers for første gang. Oplev gourmetkokke med erfaring fra nogle af Danmarks bedste restauranter, som præsenterer et bredt og nuanceret udvalg af tastings med østers og muslinger.

Premieren starter fredag med en wine & dine med østers og muslinger. Vær med når Danmarksmesterskaberne afholdes i Champagnesabling og Østersåbning om lørdagen. Dagen efter søndag er det DM i Østersgastronomi. Der er fri entré og masser af underholdning og konkurrencer i løbet af lørdag og søndag i teltet på havnen.

Program for Premieren 2021

Vi arbejder på programmet for 2021.
Programmet offentliggøres til nytår. 

Østers- og Muslingepremieren 2020 blev flyttet til 2021 på grund af Covid-19.

Partnere

Morsø Kommune, Kokkeforeningen Danmark, Morsø Turistbureau, Vilsund Blue, Dansk Skaldyrcenter, Foreningen Muslingeerhvervet, Tjenerforeningen Danmark, H.W. Larsen, Thisted Bryghus, Østjysk Vinforsyning, Vinoble, De Forenede Dampvaskerier og Bent Brandt.