DM i Østersgastronomi - søndag 3.10.2021

Danmarks bedste kokke konkurrerer i Skaldyrshovedstaden Nykøbing Mors om titlen som Danmarksmester i Østersgastronomi. DM i Østersgastronomi afvikles for tredje gang søndag den 3. oktober 2021.

Otte kokke fra øverste hylde og nogle af landets bedste ”kommende stjerner”, indtager køkkener og podiet og dystede om at lave en skaldyrsret af ypperste kvalitet. Kokkene skal leverer serveringer, hvori der indgår minimum LimfjordsØsters og LimfjordsMuslinger. DM holdes sammen med Østers- og Muslingepremieren.

DM i Østersgastronomi 2021

Dato: Søndag den 3. oktober 2021
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: Fra kl. 12 - teltet er åben fra kl. 11.30
Pris: Gratis entré i teltet - Tastings 40 kr. pr. stk.

Program
11.30 Teltet åbner
12.00 – 13.30 DM kokkene afleverer til dommerbordet
12.00 Østersbaren åbner
13.00 Salg af tastings ved DM kokkene
15.30 Kåring af vinderne
16.00 Tak for i dag

Der er mulighed for at købe tastings med østers og muslinger tilberedt af konkurrencekokkene. Tastings sælges for 40 kr. pr. stk.

Det er muligt på forhånd at købe billetter til DM Tasting Menu. Se mere nedenfor.

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.

Se også og book

Tid: kl. 12.30 søndag den 3. okt. 2021
Pris: 495 kr.

Oplev Danmarks bedste kokke konkurrerer om titlen som Danmarksmester i Østersgastronomi.

Få serveret 8 tastings tilberedt af konkurrencekokkene, som deltager i DM i Østersgastronomi. I sidder ved langborde tæt på scenen.

De enkelte tastings vil blive serveret på fade til bordet løbende, når kokkene er klar. Hertil får I et glas champagne fra Deutz. Ekstra drikkevarer kan købes. (pladserne er reserveret fra kl. 11.30)

Bestil billet her via Visitmors

 

Tid:
Fredag 1. oktober kl. 14.00
Lørdag den 2. oktober kl. 10.00 og 14.00
Søndag den 3. oktober kl. 10.00 og 14.00

Sted: Dansk Skaldyrcenter, Nykøbing Mors
Pris: 225 kr.

Tag på østersjagt i fjorden sammen med Dansk Skaldyrcenter. Lær hvordan man selv fanger friske østers, smag på dem og tag fangsten med hjem. Centret stiller spand, waders, net mv. til rådighed. 

Bestil billet her via Visitmors.

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.

Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendophold

Se mere om weekendophold og bestilles via dette link.

 

 

Deltag i DM og resultater

Vilkår for 2022 kommer her, når de er på plads

DM i Østersgastronomi 2021:

  1. Kristoffer Ringsing, B-Spis i Næstved
  2. Mette Dahlgaard, Restaurant Gemyse på NIMB i Tivoli i København
  3. Benjamin Hylleberg, Nørre Vosborg i Vemb

DM i Østersgastronomi 2020 blev aflyst pga. Covid-19.

DM i Østersgastronomi 2019:

  1. Kristoffer Ringsing, B-Spis i Næstved
  2. Nicolas Min Jørgensen, MIN mad i Aarhus
  3. Mette Dahlgaard, Restaurant Gemyse på NIMB i Tivoli i København

 DM i Østersgastronomi 2018:

  1. Jeppe Foldager, Restaurant Kanalen, København
  2. Jacob Jensbye, Anlægspavillionen, Holstebro
  3. Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia