DM i Østersgastronomi - søndag 17.10.2021

Danmarks bedste kokke konkurrerer i Skaldyrshovedstaden Nykøbing Mors om titlen som Danmarksmester i Østersgastronomi. DM i Østersgastronomi afvikles for tredje gang søndag den 17. oktober 2021.

Østers- og Muslingepremieren 2020 er flyttet til 2021 på grund af Covid-19.

Otte kokke fra øverste hylde og nogle af landets bedste ”kommende stjerner”, indtager køkkener og podiet og dystede om at lave en skaldyrsret af ypperste kvalitet. Kokkene skal leverer serveringer, hvori der indgår minimum LimfjordsØsters og LimfjordsMuslinger. DM holdes sammen med Østers- og Muslingepremieren.

Vær med når dommerne afgør, hvem der bliver vinderen. Der er mulighed for at købe tastings med østers og muslinger tilberedt af konkurrencekokkene. 

Det er muligt på forhånd at købe billetter til DM VIP Experience og DM Tasting Menu. Se mere nedenfor.

Deltagere i DM offentliggøres senere.

DM i Østersgastronomi 2021

Dato: Søndag den 17. oktober 2021
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: Fra kl. 12 - teltet er åben fra kl. 10.30
Pris: Gratis entré

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.

Se også og book

Tid: kl. 12.00 søndag den 17. okt. 2021
Pris: 495 kr.

Få servereret 8 tastings tilberedt af konkurrencekokkene, som deltager i DM i Østersgastronomi.
I sidder ved langborde tæt på scenen. De enkelte tastings vil blive serveret på fade til bordet løbende, når kokkene er klar. Inkl. et glas champagne.

Bestil billet via Visitmors

 

Tid: fra kl. 11.00 søndag den 17. okt. 2021
Pris: 795 kr.

Enestående mulighed for at smage en af hovedretterne, som også serveres for dommerne i DM i Østersgastronomi.
Retten er tilberedt af en af deltagerne i DM. Forret og dessert er tilberedt af Kokkeforening Danmarks youngchefs. Tjenerne deltager i en Tjener-Battle, som afholdes for første gang i år.

Nyd en 3-retters menu inkl. vin-menu udvalgt af konkurrence-tjeneren. Præcis mødetid oplyses efter bestilling

Bestil billet via visitmors.dk

 

Tid:
Fredag 9. oktober kl. 14.00
Lørdag den 10. oktober kl. 10.00 og 14.00
Søndag den 11. oktober kl. 10.00 og 14.00

Sted: Dansk Skaldyrcenter, Nykøbing Mors
Pris: 225 kr.

Tag på østersjagt i fjorden sammen med Dansk Skaldyrcenters biolog. Lær hvordan man selv fanger friske østers, smag på dem og tag fangsten med hjem. Centret stiller spand, waders, net mv. til rådighed. 

Se mere og bestil billet.

Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.

Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendophold

Se mere om weekendophold og bestilles via dette link.

 

 

Deltag i DM og resultater

DM i Østersgastronomi 2019:

  1. Kristoffer Ringsing, B-Spis i Næstved
  2. Nicolas Min Jørgensen, MIN mad i Aarhus
  3. Mette Dahlgaard, Restaurant Gemyse på NIMB i Tivoli i København

 DM i Østersgastronomi 2018:

  1. Jeppe Foldager, Restaurant Kanalen, København
  2. Jacob Jensbye, Anlægspavillionen, Holstebro
  3. Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia