DM i Østersgastronomi

DM i Østersgastronomi afvikles for tredje gang i Danmarks Skaldyrshovedstad Nykøbing Mors. I år bliver det for første gang om søndagen den 11. oktober 2020.

Otte kokke fra øverste hylde og nogle af landets bedste ”kommende stjerner”, indtager køkkener og podiet og dystede om at lave en skaldyrsret af ypperste kvalitet. Kokkene skulle levere serveringer, hvori der indgår minimum LimfjordsØsters og LimfjordsMuslinger. DM holdes sammen med Østers- og Muslingepremieren.

Publikum får efterfølgende mulighed for at købe smagsprøver af de deltagende kokkes retter til konkurrencen. 

Deltager og program offentliggøres senere.

Tid og Sted

Kom til DM i Østersgastronomi 2020 lørdag den 10. oktober.

Dato: Søndag den 11. oktober 2020
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: kl. 11-16
Pris: Gratis entré

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program


DM i Østersgastronomi 2019:

1. plads - Kristoffer Ringsing, B-Spis i Næstved
2. plads - Nicolas Min Jørgensen, MIN mad i Aarhus
3. plads - Mette Dahlgaard, Restaurant Gemyse på NIMB i Tivoli i København

Vinderne DM i Østersgastronomi 2018

  1. Jeppe Foldager, Restaurant Kanalen, København
  2. Jacob Jensbye, Anlægspavillionen, Holstebro
  3. Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned, Fredericia