DM i Østersåbning & Champagnesabling

Oplev høj stemning i teltet, når deltagerne kæmper om blive Danmarksmester i Østersåbning og Champagnesabling.

Resultat fra 2019

Østersåbning - Junior

1. plads - Jesper Madsen, Anlægspavillionen i Holstebro
2. plads - Danni Jakobsen, Yutaka Sushi Bar i Herning
3. plads - Meklas Majlandt fra Restaurant Værftet i Struer

Bedste præsentation
Danni Jakobsen, Yutaka Sushi Bar i Herning

Hurtigste tid
Jesper Madsen, Anlægspavillionen i Holstebro

Østersåbning - Senior

1. plads - Jesper Knudsen
2. plads - Henrik Axelsen, Aarhus Tech
3. plads - Søren Andreasen, Restaurant Klassisk 65 i Aarhus

Bedste præsentation
Henrik Axelsen, Aarhus Tech

Hurtigste tid
Jesper Knudsen

Champagnesabling
1. plads - Charlotte Heiselberg, Tholstrup Catering i København
2. plads - Thomas Nielsen
3. plads - Nils Ulrik Egund, ISS i København

Bedste stil
Thomas Nielsen

Hurtigste tid
Sonni Jakobsen, Ruths Hotel i Skagen

DM i Østersåbning og Champagnesabling og DM i Østersgastronomi arrangeres af Kokkeforeningen Danmark i samarbejde med Morsø Kommune og en lang række sponsorer.

Tid og Sted

Vær med når der dystes i Danmarksmesterskaberne i Østersåbning og Champagnesabling i teltet på havnen i Skaldyrshovedstaden Nykøbing Mors. DM i Østersåbning og Champagnesabling løber over to runder på dagen og foregår i samme telt, som Østers- og Muslingepremieren. 

Dato: Lørdag den 10. oktober 2020
Sted: Teltet på Havnen, Nykøbing Mors
Tid: Forrunde fra kl. 10.00 – Finaler fra ca. kl. 14.30
Pris: Gratis entré

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program

Champagnebrunch - serveres under forrunderne til DM i Østersåbning og Champagnesabling