Champagnebrunch - lørdag den 12. oktober

Nyd champagnebrunch lørdag den 12. oktober 2019 og oplev samtidig DM i champagnesabling og østersåbning.

Glæd jer til en tallerken med spændende retter, hertil friskbrygget kaffe, te, juice og nysablet champagne i teltet på havnen. Champagnebrunch tilberedes af gourmetkokkene Jens-Peter Skov og Bob Trinkjær fra Sallingsund Færgekro.

Menu

Der serveres en brunch-tallerkenen med følgende:

  • Varmrøget laksesalat med grønne asparges i glas
  • Serranoskinke med bagt tomat
  • Røræg i cocotte med små pølser og bacon
  • Thise-ost / oliven-tapanade
  • Økologisk blåbærskyr fra Thise med friske blåbær

Kurv på bord med diverse brødspecialiteter og mini-wienerbrød, hjemmelavet marmelade, Nutella og honning

Hertil serveres der: 

  • Kaffe, te og juice
  • Et stort glas af den suveræne Champagne fra Louis Roederer ”Brut Premier”

Tid og sted

Dato: Lørdag den 12. oktober 2019
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: kl. 10.00-11.30
Pris: 225 kr./pr. person.

Billetsalg

Ring til Morsø Turistbureau tlf. 9772 0488 eller bestil online via dette link.

Vi reserveret plads til jer ved scenen til de indledende runder til DM i Champagnesabling og Østersåbning.

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program