Champagnebrunch - lørdag den 10. oktober

Nyd champagnebrunch lørdag den 10. oktober 2020 og oplev samtidig DM i champagnesabling og østersåbning.

Glæd jer til en tallerken med spændende retter, hertil friskbrygget kaffe, te, juice og nysablet champagne i teltet på havnen. Champagnebrunch tilberedes af gourmetkokkene Jens-Peter Skov og Bob Trinkjær fra Sallingsund Færgekro.

Menu

Menuen vil komme snarest.

Hertil serveres der: 

  • Kaffe, te og juice
  • Et stort glas af den suveræne Champagne fra Louis Roederer ”Brut Premier”

Tid og sted

Dato: Lørdag den 10. oktober 2020
Sted: Telt på Havnen i Nykøbing Mors
Tid: kl. 11.00-12.30
Pris: 225 kr./pr. person.

Billetsalg

Ring til Morsø Turistbureau tlf. 9772 0488 eller bestil online via dette link.

Vi reserveret plads til jer ved scenen til de indledende runder til DM i Champagnesabling og Østersåbning.

Se også

Østers- og Muslingepremieren - program