Limfjordsskaldyr på japansk -Masterclass med Mads Battefeld fra Sushi Anaba

Du kan nu få muligheden for en unik oplevelse sammen med Danmarks førende sushikok. Med denne Master Class vil Mads Battefeld udfolde mulighederne med østers og skaldyr i det japanske køkken.

Der er 12 eksklusive pladser til denne unikke Master Class, hvor du får en indføring i det japanske køkken. Mads er udlært som sushikok i Japan og har en dyb forståelse for denne fantastiske madkultur. Tidligere har han arbejdet som souschef på Henne Kirkeby Kro sammen med Paul Cunningham, men det var fjernøsten der lokkede. I dag ejer og driver Mads Battefeld den mest velbesøgte og mest velanskrevne sushi restaurant i København, Sushi Anaba. Her er ultimativ fokus på råvarer og iscenesættelse. Restauranten er den eneste af sin kaliber og stil i Danmark, og det tætteste man kommer på en autentisk japansk oplevelse. 

Mads vil, ved denne lejlighed, demonstrere og undervise i hvordan man tilbereder (3-4) sushiretter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen. 

Kurset foregår på Nordic Food College i de nye lokaler og undervisningskøkkener.

Der er 12 pladser til denne Master Class. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med.

Søndag den 10. oktober kl. 14-17
Nordic Food College, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors.
Pris: 985 kr. + gebyr 

Book billet til denne Masterclass.