Fra fjord til bord med biolog og kok

Dansk Skaldyrcenter tager imod til et arrangement med en times rundvisning og en time i køkkenet sammen med kokken, hvor I kan smage på de tilberedte smagsprøver

Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr. Fokus på rundvisningen vil være de ressourcer, der er ude i fjorden og hvilke muligheder der er for udnyttelse af disse.

Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken. Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør - måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?

Kokken vil også give dig mange nye ideer til, hvordan skaldyr kan tilberedes. Så kom, smag, duft og spørg. Dine smagsløg vil blive mange oplevelser rigere og du vil blive inspireret til at anvende skaldyr og tang i dine madretter derhjemme.

Datoer

Se datoer og bestil ved Morsø Turistbureau