Michelin støv - ”En Salig Helhed og Djævelen i Detaljen”

En unik VIP Master Class med Torsten Vildgaard (NOMA) & Lasse Askov (I´m a Kombo)

Torsten Vildgaard er en mand med en, mildest talt, imponerende karriere. Han har befundet sig i fronten af den danske gastronomiske himmelfærd over de sidste 15 år. Som kreativ hovednerve i NOMA eventyret (1.0 og 2.0) og så indfangede han den første Michelin stjerne til restauranten Studio efter blot 3 måneder, hvor han slår sine folder i dag.

Vildgaard voksede op i Københavnerforstaden Tingbjerg, hvis natur og arv ligger dybt i ham den dag i dag. Områdets særlige urter og planter bringer han dybtfølt og dagligt ind i den kulinariske top. Kort sagt, et fyrtårn i ”the New Nordic” og en absolut eliteatlet på den internationale gastronomiske arena.

Med sig har Torsten Lasse Askov, som også har slået karriere på de bonede gulve i den danske kulinariske elite. I de seneste par år har Lasse etableret event, catering og gourmetoplevelses firmaet I’m a Kombo. Her går smagsoplevelse, omgivelser og helheden hånd i hånd.    

Her demonstrere og underviser Torsten og Lasse i hvordan man tilbereder (3-4) retter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen. Bæredygtighed er et alle steders nærværende tema og samtidig absolut et spændende udgangspunkt for kreativ gastronomi. - Nye måder at fortolke de fantastiske råvarer vi omgiver os med. Lige netop koblingen til vores lokale natur er Torstens passion og drivkraft, både i hans relation til hjemstavnen Tingbjerg og der hvor man befinder – i dette tilfælde Limfjordslandets.

Kurset foregår på Nordic Food College i de helt nye lokaler og undervisningskøkkener.

Der er plads til 12 personer ved hver sin station. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med.

Varighed af 4. timer.

Send mail til mks@morsoe.dk